Seneste nytSeneste nyt


Gældende COVID-restriktioner

Opdateret 29-11-20

 

Generelt om vores retningslinjer

Vi fastholder de restriktioner, som vi har i Havnebadet indtil videre.  

Vi holder øje med situationen, og skulle retningslinjerne ændre sig, vil vi straks sende mails herom og offentliggøre ændringer her på vores hjemmeside. 

Fortsæt med afspritning, begræns antal i sauna og omklædning, og hold afstand til hinanden. 

For at sikre overholdelse af vores retningslinjer og restriktioner, vil bestyrelsen i den kommende periode foretage stikvise kontroller af vores medlemmers identitet i Havnebadet. 

 

Lukket adgang for gæster

Som følge af spredningen af COVID-19, og behovet for opstramninger, bliver vi nødt til midlertidigt at annullere muligheden for at medbringe gæster. 

Det gælder fra mandag d. 26. oktober 2020 og indtil videre.

 

Ingen saunagus i øjeblikket

For at mindske belastningen af Havnebadet, og muliggøre en fortsat åbning, aflyser vi foreløbigt alle saunagus.


Vores gusmestre er blevet endnu dygtigere

24-11-20

I weekenden var vores fantastiske gusmestre Christine og Christina afsted på kursus hos Det Danske Saunaselskab - og de fik begge et fint diplom på deres nye skills med hjem.

Vi er næppe de eneste, der savner suset fra guset, og derfor krydser vi fingre for, at vi inden alt for længe kan nyde godt at flere varme, velholdte og skønne gusture.

Saunabevis Christina Saunabevis Christine 


Foredrag med Susanna Søberg var en stor succes

19-11-2020

Her til aften tilbragte vi og 220 af vores skønne medlemmer en rigtig dejlig aften på Aarhus Ø i selskab med forsker og forfatter Susanna Søberg. Susanna har skrevet bogen Hop i havet, og gjorde os klogere på nogle af de mange glæder og effekter, vi selv oplever ved at vinterbade og gå i sauna. Det var en rigtig dejlig aften, og I skal have stort tak for at komme og støtte op om arrangementet - og ikke mindst for at stille så mange gode spørgsmål til Susanna. 

Vores formand Erik Andresen bød velkommen og fortalte om de mange spændende fremtidsplaner, der ligger for klubben. Ambitionsniveauet er højt, og vi glæder os allerede. Blandt andet til en kaffeklub for medlemmer, hvor vi kan lære hinanden at kende og styrke det fællesskab, som - hvis vi selv skal sige det - gør vores vinterbadeklub til den allerbedste i byen. 

 


Kontakt os på email: info@vinterbadeklubaarhus.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk