Klubnyheder

Hop i Havet af Susanna Søberg

4. februar 2020, 21.25

Er du interesseret i at blive klogere på vinterbadning? Så giver Susanna Søberg dig en en beskrivelse af alle fordelene og helt konkrete råd til dig som vinterbader i bogen Hop i Havet.    

Forlagets beskrivelse af bogen:

"Den første bog om de seneste års helt store trend. Lær at bruge havet året rundt, og hør hvilke fordele det har for både helbred og humør.  

Solen skinner bag de gråhvide skyer en vintermorgen i Danmark. Ude i det blåsorte hav har tågen lagt sig som et bredt hvidt tæppe. Der er frost i luften, og det bider i kinderne. En gruppe mænd og kvinder går ned af en badebro og smider badekåberne. De er nøgne nu. For enden af broen vender de sig uden tøven og går beslutsomt trin for trin ned ad stigen. `Plup´ lyder det. De svømmer rundt for en kort tid og går op på badebroen igen. De smiler og griner højlydt sammen – wauw en energi!  

Vinterbadning er sundt for både krop og sjæl. Pd.D. og forsker Susanna Søberg guider dig ned af stigen, ud i vandet med helt konkrete råd til at blive vinterbader – også selvom du synes, det er koldt. Derudover fortæller hun, hvilke fordele vinterbadning har for kredsløb, fedtdepoter, forbrænding, energi og velvære. For i en travl og teknificeret hverdag er det lykken at være i kontakt med naturen året rundt."

Køb den evt. her.